Revelion 2021 & rezoluțiile pentru acest an

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Revenim la clasicele articole publicate de doua ori pe săptămână. Începem în forță cu tradiționalul articol de început de an, nu înainte de a trece în revistă cum am petrecut la trecerea dintre ani.

La invitația unor prieteni am ales Maramureșul ca destinație pentru 4 zile de relaxare supremă, și când folosesc acest termen, vreau să vă spun că mi-am doborât recordul din ultimii 10 ani, acela de a dormi pana la ora 1 P.M.!

N-am prea avut zăpadă, dar am trăit experiența de off road cel puțin de 2 ori pe zi, minunata cabană fiind poziționată undeva sus, relativ departe de Vișeul de sus.

Viseul de Sus, 31.12.2020
Borșa, 31.12.2020

De mâncare nici nu are rost să vă povestesc, că a fost extrem de multă, dar priveliștea asta cu cafeaua în mână e musai să v-o arăt.

La trecerea dintre ani am sărbătorit cu șampanie, muzica celor de la Event Sound Dj și multe jocuri de societate. Recunosc că pentru mine au fost o noutate, dar intenționăm să cumpărăm și Trivia, și Activity, după cele 2 seri de jocuri de la Maramureș.

Revelion 2021, Vișeul de sus, Maramureș
Mirage Resort&Spa, 01.01.2021

Mulțumim din suflet pentru găzduire și pentru că ne-ați dezvăluit un colțisor din sufletul vostru, Maramureșul! Vă dorim un an nou cât mai bun, cu multă sănătate și bucurii alături de cei dragi vouă! ??

La plecarea de la cabană până și Min, pufoșenia drăguță și jucăușă, era tare trist. Ca să înțelegeți apasarea, unii am început și munca în ziua următoare! ?

Revenirea la job, la activitățile zilnice nu e tocmai ușoară. Totuși, printre acestea, mi-am luat puțin timp sa trec în revistă ce s-a întâmplat cu aspirațiile de anul trecut și ce îmi propun pentru anul în curs.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ca idee, anul trecut din 8 rezoluții mari și late, am realizat una pe deplin și două doar pe jumătate. E vorba despre aparatul dentar, montarea acestuia, care s-a făcut pe 31.01.2020. Se pare că întotdeauna la început de an suntem mai motivați.

Referitor la celalalte două, am reușit să îmi cumpăr o camera de vlog, dar nicicum nu mi-a ieșit prelucrarea filmulețelor. Dacă e cineva care se pricepe, accept ajutor cu mare interes. La fel s-a întâmplat și în cazul măsuței de machiaj, am cumpărat-o, dar am folosit-o prea puțin.

N-o să vorbim despre cele neîmplinite, dar o să încerc să motivez de ce nu s-au realizat. Și nu, nu e pandemia de vină chiar deloc. Cred că dacă era și mai multă muncă, și mai multă ambiție, s-ar mai fi bifat câteva.

În schimb am călătorit mult mai mult, am publicat mult mai multe articole aici, pe blog, și m-am ocupat și în o mare măsură de un proiect de suflet, aranjamentele CB Flowers. Per total a fost un an al frustrărilor, dar mai ales unul care ne-a învățat să ne descurcăm în viață, să îi prețuim mult mai mult pe cei dragi și ceea ce avem.

Ce îmi doresc un anul 2021?

La sfatul Eei Ikeda mi-am făcut un fel de jurnal. Am targete precise, am obiective mai multe, pe mai multe planuri (personal, profesional, educațional, etc.) și sper că utilizând această agendă mai des, să și pot împlini cât mai multe dintre ele, dar și să devin mai organizată. Vă sugerez și vouă să încercați treaba cu agenda. Am de exemplu desenate 2 rafturi, fiecare lună cu câte 2 cărți, pe cum le citesc, voi scrie numele cărților pe coperțile desenate. Astfel, la sfârșitul anului 2021, vom avea 24 de cărți citite, și va rămâne și o amintire plăcută peste ani. Treaba cu 2 cărți pe lună (de ce doar Target de 2 cărți?) e motivată în primul rand de lipsa timpului, iar mai apoi de multitudinea de activități extra. Dacă e de interes subiectul cu agenda, puteți să îmi lăsați comentarii, și vom face un articol special destinat ei.

Și nici să nu îndrăzniți să pomeniți ceva de pandemie, că să beau 2 L de apa pe zi, sau sa citesc minim 2 cărți lunar, este ceva de bun simț care se poate realiza aproape în orice condiții. Dacă avem sănătate, restul se rezolvă pas cu pas și cu multă determinare.

Ca și ponturi, sau aspirații de la noul an, care pot fi cu ușurință adaptate și în cazurile voastre mentionez: să mă lamentez mai puțin, să spăl mașina săptămânal, să beau 2l de apa pe zi (anul trecut nu am reușit ?), să dorm mai mult, să gătesc mai des, să renunț la nervii de la volan ?, etc.

Voi, ce dorințe/aspirații/rezoluții aveți pentru anul 2021?

Leave a Reply

Your email address will not be published.