Compleul de la Laura Galic

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Rar recomand produse aici pe blog, și evit de cele mai multe ori din teama de a fi subiectivă sau mai rău, când e vorba de produse de skincare sau mâncare e deja destul de periculos malul pe care ne plimbăm. Produsele de skincare, cosmetice sau tot ce tine de alimente, băutură, pot fi perfecte pentru mine, dar dezastruoase pentru alt organism. Aș fi prea subiectivă și încă evit pe cât se poate aceste teme.

Vorbim astăzi însă, despre perfecțiunea în conceperea hainelor “la comandă”. Știți deja că la Arad o avem e pe Doamna Daniela, care e experta pe plan local a rochiilor de gală (aici aveți link către rochiile concepute de ea: http://cristinabuder.ro/2018/09/27/rochiile-mele/).

La distanță însă, am făcut cea mai potrivită alegere când am hotărât să comand un compleu format dintr-o rochie și un sacou de la Laura Galic. Rezultatul trece oricând testul “Ce am comandat & ce am primit”.

Despre Laura nu știm prea multe. Știm doar că este unul dintre designerii de top ai României (din nou, pot fi subiectivă), că livrează fericire de undeva din partea de nord-est a țării, dar mai presus de toate, că fata asta chiar are talent. Haine poate concepe multă lume, dar croi ca și la hainele care ies din mâna ei, mai rar. Unde mai pui că la ei pe site avem și posibilitatea de a-i transmite masurile exacte, pentru ca rezultatul să fie cât mai aproape de perfecțiune.

Las aici link-ul către costumul comandat, pentru ca mai apoi să vedem și ce am primit.

https://www.lauragalic.ro/costume-de-dama/costum-helga

Și acum… Tadam!

Nu prea știu eu sa vă explic despre ce materiale de înaltă calitate s-a folosit încât ambalând costumul în o cutie A4, acesta a ieșit fără pic de urme de șifonare de acolo. Nu știu să vă spun nici despre combinarea armonioasă a culorilor, sau despre fundița care, pe mine m-a cucerit. Cert este că materialul folosit și priceperea cu care s-a lucrat la acest compleu, au dus la încă o clientă fericită.

Mulțumesc Andreea Balaban, pentru ca ne-ai arătat că sacourile perfecte există, și le face chiar o româncă de-a noastră!

Mulțumesc Laura Galic, pentru compleul perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published.