Noile băuturi BIO de la Naturli

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

În urma cu aproximativ 2 săptămâni, cei de la BuzzStore împreună cu Naturli România mi-au trimis 2 dintre noile băuturi organice, și anume Soya Drink și Oat Zero.

Băuturile bio, 100% pe bază de plante, s-au dovedit a fi produsele ideale pe care cu siguranță le voi alege pentru pregătirea smoothie-urilor preferate. Ajunge să adăugați în blender un pahar de Naturli (Oat Zero în cazul de față) împreună cu fructele preferate pentru a vă bucura de un smoothie delicios. Eu am folosit zmeura de această dată împreună cu o linguriță de Detox Smoothie Meal Balance (preferatul meu de la Life Care) și o jumătate de banană. Rezultatul este delicios și răcoritor. ?

De fapt e prima băutura de acest gen care este într – adevăr bună, în cazul mai sus menționat nici nu s-a simțit lipsa unui îndulcitor.

Ceea ce am descoperit cu această ocazie, este de fapt un desert gustos, sănătos și care arată și bine (făcând cu ochiul chiar și celor mai mofturoși). Am mixat în blender băuturile de la Naturli împreună cu semințe de chia în 3 variante, cea clasică, cea cu merișoare și cea cu afine. Le-am lăsat peste noapte iar a doua zi am decorat doar cu aceleași fructe, respectiv căpșuni pentru combinația clasică. Pentru a mă asigura că rezultatul va fi unul dulce, demn de o budincă delicioasă, am folosit și o linguriță de miere de manuka pentru fiecare borcănel.

Băuturile de la Naturli sunt obținute doar din ingrediente de înaltă calitate, care nu conțin elemente modificate genetic. Naturli achiziționează ingrediente naturale de la fermieri locali care se îngrijesc ca produsele sa fie crescute într – un mod armonios, doar cu ajutorul razelor de soare.

Un alt aspect pozitiv al acestor băuturi este faptul că Naturli are grijă ca odată cu prepararea produselor să fie redusa și o porție semnificativă din emisia de carbon. Astfel prin înlocuirea alimentelor bazate pe animale cu unele bazate pe plante, emisiile se CO2 sunt diminuate cu 60%, făcând planeta un spațiu mai bun și mai curat.

Naturli te provoacă și pe tine să faci parte din schimbare și să contribui la dezvoltarea unei lumi mai curate și mai armonioase. Oat Zero e preferatul meu. Care este al tău?

Leave a Reply

Your email address will not be published.