Noul Persil Deep Clean

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

E vară în sfârșit! Și recunoscut că tânjeam după căldură într-un mare fel. Am ajuns sa detest frigul după cele 8 luni în care am folosit centrala termică.

Și dacă tot e vară, să urăm un bun venit serilor de vară, ieșirilor cu prietenii, cu familia și a timpului e calitate petrecut în razele soarelui, în apa mării sau la iarbă verde. Și dacă tot am înmulțit ieșirile, este practic inevitabil că hainele noastre se vor murdări sau chiar păta mai des decât înainte (bla bla… #statiacasa ?) .

Dar pentru ca nimeni și nimic să nu ne strice bună dispoziție, pentru a ne bucura de vară și de soare, păstrând în același timp hainele impecabile, facem azi cunoștință cu Noul detergent Persil cu o tehnologie unică de curățare în profunzime, Deep Clean, care pătrunde în profunzimea fibrelor pentru a îndepărta chiar și cele mai dificile pete, oferind hainelor o prospețime de lungă durată datorită efectului Active Fresh.

Noul Persil Deep Clean este disponibil pe rafturile magazinelor sau în online în următoarele variante:

? Persil Gel Universal

? Persil Pudră

? Persil Discs 4in1

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Spălați la temperaturi scăzute? Nici o problemă! Noua formulă Persil cu o combinație unica de enzime care pătrunde în profunzimea petelor chiar și la temperaturi scăzute de pana la 20°C, îndepărtează până și cele mai încăpățânate pete, asigurând și un consum de energie redus pentru spălatul hainelor.

În plus, deoarece cei de la Persil sunt preocupați atât de îmbunătățirea continuă a produselor oferite consumatorilor, cât și de protejarea mediului înconjurător, cantitatea redusă de plastic din ambalaj ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon, susținând un viitor mai verde pentru noi toți.

Pe lângă faptul că beneficiază de ambalaje reciclabile, învelișul capsulelor Persil este 100% solubil în apă.

Eficiența capsulelor Persil Discs 4in1 dovedește încă o dată că vorbim despre un brand cu rezultate foarte bune, capabil să scoată până și cele mai dificile pete și care este într-o continuă dezvoltare (de aici și varianta 4in1).

Pe lângă eficiența bine cunoscută și cu lejeritate dovedită, parfumul hainelor spălate cu noul Persil Deep Clean 4in1 este unul care ne trezește amintiri cu rufele întinse la soare în curtea bunicilor, una asemănătoare cu reclamele pe care le vedem la TV.

Eu știu ce voi alege la următoarea rundă de cumpărături. Pe voi v-a convins?

#BuzzPersilDeepClean #BuzzPersilRomania

Leave a Reply

Your email address will not be published.