Ruga cu Alex Surdea, varianta 2022

Că îmi place într-un mare fel să merg la rugi, nu e o surpriză pt. nimeni. Dar când Alex Surdea cântă la una din ele, rămâne o surpriză plăcută pentru mine de fiecare dată.

Iar când afișele cu rugile de Rusalii arată așa, e musai să îmi fac prezența ❣️

Vorbim azi despre 2 rugi în o singură seară, cea din data de 12 Iunie, momentan. Prezența la Deta a fost mandativ obligatorie. Ca de fiecare dată, pofta inimii dictează kilometri.

Ruga de la Deta se remarcă prin amplasarea ei în interiorul Parcului Anton Kratzer, evitând astfel orice disconfort creat de tobele mașinilor sport sau al oricărui alt zgomot creat de autovehicule în general.

Pe lângă spațiul pus la dispoziția dansatorilor, parcul ne oferă și cadre frumoase pentru fotografii. Incursiunea în natură este o gura bună de aer dacă vreți sa fugiți de fumul grătarelor și al tonetelor cu “dulcegării”.

Revenind la punctul de atracție al serii, vocea și talentul care îl recomandă pe Alex Surdea, și-au spus cuvântul și de această dată. Din contră, cred că ar trebui să le oferim meritele și băieților de la sunet care au făcut o treabă bună și au asigurat o acustică de excepție.

A fost momentul în care după niște luni grele, da grele nenică.. cu care m-am confruntat în 2022, mi-am amintit ce înseamnă pofta de viață, de zâmbet, de bucurie. Când spun cuiva că medicamentul meu e muzica, sunt convinsă că o să creadă că m-a afectat criza vârstei “over 30” 😂 Dar cui îi mai pasă de părerea cuiva, când eu ma simt atât de bine?

Mulțumim pentru bucurie, pentru pofta de viață și pentru vocea inegalabilă!

Alex Surdea, Deta 2022

Am încheiat seara la Maureni, în Jud. Caraș Severin, unde prezentăm toate respectele Primarului Brian Filimon față de organizarea, artiștii invitați și îmbunătățirile vizibile aduse Comunei.

Și uite așa am auzit melodia care a rupt Tik tokul în această primăvară, alături de Dj Reman și Ionela Guzic – În lacrimi. 😁

Filmulețe de la diverse rugi, inclusiv cele 2 din seara trecută găsiți pe contul meu de tik tok: https://www.tiktok.com/@cristinabuder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *