White party la Apus

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Când? Ieri.

Unde? Pe platoul Vechiului Cazinou din Arad.

La ce oră? La “golden hour”, adică la Apus.

Vorbim puțin despre “La Apus”, o gașcă de oameni faini care organizează diverse evenimente în perioada zilei sub care s-au și făcut cunoscuți, adică “la Apus”. Am luat prima dată contact cu ei la petrecerile organizate la ultimul etaj al Hotelului Ibis, am ratat cu desăvârșire evenimentele din vara anului trecut, dar am participat ieri la cel mai frumos eveniment organizat de ei până acum, un apus tematic de această dată. Participanții la eveniment cred ca sunt în asentiment cu mine când îl declar “Cel mai frumos”de până acum.

Pentru prima dată în Arad, La Apus a adus conceptul de “White party” într-una dintre cele mai frumoase și emblematice locații din orașul nostru. Evenimentul s-a desfășurat pe platoul Vechiului Cazinou din Arad, iar acesta a fost un mare plus al evenimentului.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Locația am stabilit deja că a fost perfectă, dar haideți să trecem și la cei care au asigurat hidratarea noastră. Cei de la Methexis Wine Concept Bar & Shop și-au făcut treaba cât au putut de bine, prețurile au fost chiar decente pentru un eveniment de acest gen iar băieții care au avut grijă de debarasatul meselor, golirea scrumierelor etc. au acționat ireproșabil. ?

Lăudăm încă de la început faptul că mesele au fost îmbrăcate în negru tocmai pentru a scoate în evidență ținutele albe ale participanților.

Mulțumim mai apoi celor care au dat naștere acestor seri frumoase dar care au și întreținut atmosfera, mai întâi de lounge iar apoi demnă de un party în toată regula, cei 3 DJ: Mihetz, N’Alin și desigur, Sebuh.

Și nu în ultimul rând îi mulțumim fotografului oficial al evenimentului, Claudiu Negrea, căruia îi datorăm frumoasele fotografii. În fond și la urma urmei, cele mai prețioase amintiri care vor dăinui în timp, sunt fotografiile.

Mulțumim organizatorilor pentru gândirea și organizarea unui asemenea eveniment, lăsând scrisă dorința de a participa cândva și la un “Black party” la Apus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.