Prânzul la Casa Timiș

La o prima audiție, când auzi de Casa Timiș ai crede ca e undeva în zona noastră, în orice caz undeva prin Județul Timiș. În realitate, locația e muuult mai departe decât aș fi preconizat.

Casa Timiș, August 2022

Îl putem numi resort, Toscana de România, un mic paradis viticol sau un cadru de poveste. Toate cele 4 i se potrivesc în egală măsură. Mă limitez să vă spun doar atât: pe ei ii găsiți în Localitatea Chițorani, Județul Prahova iar povestea locului o spune într-un mare fel ea, Cristina Timiș, Proprietar și CEO aici: https://casatimis.ro/povestea-noastra/

Fiind vorba doar de un prânz pe care l-am servit la ei, găsiți detalii despre cazarea de poveste mult mai bine prezentată la ei pe site. https://casatimis.ro/camere-si-suite/

Pe lângă curățenia, frumusețea și serviciile ireproșabile, aceștia au și site-ul extrem de bine realizat, astfel încât redă întocmai realitatea care m-a izbit, la propriu. Mi-a depășit așteptările într-un mare fel. Cum am menționat și mai sus, haideți sa luam prânzul pe verandă.

Casa Timiș, August 2022

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine mâncarea mă face fericită, foarte fericită. Nu ma mai certați, o să și slăbesc, dar aici despre altceva e vorba, despre raiul papilelor gustative.

Motivul care m-a convins să le calc pragul: Four seasons butter. Dacă sunteți iubitori de pâine cu unt, aici e next level, un upgrade inimaginabil și foarte delicios.”Direct din ferma noastră, pe drumul său către perfecțiune, untul capătă savori unice din Dealu Mare: salsa de leuștean, ardei iute, Fetească Neagră și consacratele trufe.” Dacă ar fi sa aleg unul dintre cele 4, cred că aș miza pe Feteasca Neagră. Chiar și felurile de pâine cu care se servește acest unt îi conturează ideea de” răsfăț culinar”.

Vreau să continuăm cu cele mai bune paste pe care le-am mâncat în viața asta. E adevărat, am descoperit pastele relativ recent, de maxim 1 an, dar preparatul pe care ei îl servesc aici este cu siguranță demn de meniul a la carte.

Am ales deci Paccheri cu Somon și Spanac. Să fiu sinceră, n-am prea știut ce aleg, dar somonul ducea preparatul în ceva bun și comestibil. Cum îl descriu ei? “Doar imaginează-ți! Pastele gătite perfect, somonul proaspăt în sos delicios de Fetească Albă, roșii coapte atent și spanac sote cu arome cuceritoare!”. Aș putea să continui cu descrierea în amănunt a somonului gătit PERFECT, a pastelor descrise de aceeași perfecțiune, dar fotografia de mai jos o face și mai bine.

Recunosc, tarifele sunt pe măsura experienței culinare descrise mai sus, tocmai de aceea aveți aici și link direct către meniul restaurantului:https://casatimis.ro/restaurante/restaurant-veranda-dintre-vii/

În ciuda acestui aspect, recomand să le treceți pragul măcar pentru un pranz/o cină. E o experiență care merită trăită, cu precădere că această minunăție se află pe meleagurile noastre.

Cei de la Casa Timiș au și o lună plină de evenimente în luna septembrie. Desfășurate sub numele de “Răsfăț și Desfăț”, la CASA TIMIȘ Tradiția continuă al treilea an consecutiv cu cea mai iubită GastroXperiență!

Must proaspăt stors din strugurii pe care îi veți culege din Podgoria Casa Timiş, barbeque cu bucate alese, râsete, voie bună și distracție cât cuprinde, toate vă așteaptă în fiecare Duminică din luna Septembrie – 4, 11, 18, 25 sunt datele dedicate pentru a savura #VieVinViață!🍇🍷

🍇 Începem ziua cu Bunătăți cu Tradiție
🍇 Culegem struguri din Podgoria Casa Timiş
🍇 Transformăm struguri în must proaspăt delicios
🍇 Continuam cu Barbeque ,păstramă şi bunătăți alese
🍇 Incheiem spectaculos cu Desert şi înghețată din MUST

Pret: 289 lei/ persoană

Leave a Reply

Your email address will not be published.