Your ads will be inserted here by
Easy Plugin for AdSense.
Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
Cu ocazia recuperării parțiale ale blogului, pe care mă chinui de vreo lună să îl repar, zic să ne întoarcem un pic în timp, în vara acestui an. Am urcat în această vară un pic mai aproape de cer, mai exact pe Transalpina.
Pe lângă peisajele care îți taie respirația, măgărușii frumoși și prietenoși (unii), am ajuns și la cazarea râvnită de ceva timp. Pensiunea se numește Antonia Spa 180 Panoramic view și îi puteți găsi pe Booking aici => https://www.booking.com/Share-o3pp5v
Nu știu sincer dacă e ceva ce aș putea să le reproșez, dar știu sigur că am cuvinte de laudă cu privire la locație, amplasare, priveliște, curățenie, dotarea cu ciubăr & saună și desigur, amabilitatea personalului. Locația am găsit-o relativ ușor, dar timpul scurt petrecut acolo m-ar tenta o revenire la ei în viitor. Timpul în care puteți beneficia de ciubar este de 20 de minute, dar dacă nu vă deranjează să fie și alte persoane în el, atunci puteți intra oricând. Sauna este uscată, ceea ce e un mare plus pentru mine. Inima mea și sauna umedă sunt rivali în adevăratul sens al cuvântului și nu se împacă nici în ruptul capului. Per total experiența aici a fost una foarte plăcută și sunt convinsă că merită mult mai multă promovare, respectiv aprecieri.
Continuăm cu o locație în care mâncarea este foarte bună și pe care o recomand cu căldură. E vorba despre Pensiunea Tara, o locație pe care am găsit-o căutând pe diverse bloguri sintagma magică “Unde se mănâncă cel mai bine în…” Rânca, în cazul de față. Pastele cu creveți au fost delicioase iar Aperolul în egală măsură. Mulțumim pe această cale bloggerilor, care într-o lume a vloggerilor, nu au renunțat la scris.
Haideți să trecem la subiectul principal al acestui articol, Transalpina, cu tot ce oferă ea mai bun.
Am vrut măgăruși, i-am avut într-un număr mult mai mare decât aș fi visat.
Your ads will be inserted here by
Easy Plugin for AdSense.
Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.
Am vrut peisaje care îți taie respirația și le-am avut, la propriu. Pe lângă frumusețea acestora, și aerul e la fel de puternic aici, deci îmbrăcămintea adecvata, fie ea și pe timp de vară, este absolut necesară.
Știu că nu am voie, dar acel număr de mașină îmi este scris undeva. ? BCM fiind inițialele mele, respectiv numărul de la fosta mașină.
Am ajuns și la faimoasa locație cu numele de Stâna lui Ion. Marketingul este specialitatea lor nr. 1, iar referitor la preparate, recomand strict acest balmoș. Nu necesită absolut nimic altceva ca și fel principal și chiar este delicios.
La încheierea acestei mini excursii de 2 zile, am bifat și o locație la fel de promovată ca și Stâna lui Ion și relativ recent mediatizată. Locația se numește Râpa Roșie și o găsiți în județul Alba. Este mai mult o zona de recreere pentru cei din zonă și mai puțin vizitată de turiști, cel puțin deocamdată. Accesul se face pe un drum mai puțin prieten cu cauciucurile, dar practicabil. Peisajul este frumos și unic, dar pentru mine personal rămâne o locație de bifat o dată în viață și cam atât.
Într-un an dificil, poate cel mai dificil de până acum, am reușit și să mă rup de cotidianul greu de digerat pentru câteva clipe de soare, mângâiat de măgăruși și respirat aer curat.
Ce locații care v-au impresionat din România îmi recomandați pentru viitoarele excursii?