West Side Hallo Fest 2023

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Când priceperea, inovația, experiența și capacitatea de gestionare (cu alte cuvinte logistica) se împletesc, rezultă West Side Hallo Fest. Primul eveniment de acest gen se organizează în acest weekend în Sectorul 6 al capitalei, mai exact pe Insula Lacului Morii. Am fost și noi? Sigur ca DAAA! ?

Haideți să începem cu ei, cu echipa rachetă, mai exact cei de la Florăria Iris, care sub îndrumarea lui Nicu Bocancea au realizat impresionantele decoruri de Halloween. Practic, e imposibil să pleci de la festival fără macar o fotografie instagramabilă. Decorurile sunt exact ca și orice alt concept realizat de către armata de oameni din spatele florăriei (care apropo, tocmai a implinit 53 de ani! La multi aaaani!?), mai exact sunt: inedite, perfect concepute, cu o roabă de creativitate pusă în practică și care întotdeauna ating impactul vizual dorit!

Continuăm cu food truck-urile, care avand în vedere miile de oameni sosiți la festival, au fost puțin depășite de cozile interminabile. Se pare că vineri au fost în jur de 17.000 de persoane și ieri aproximativ 30.000 de vizitatori. Voi, ce faceți azi? E ultima zi în care puteți să îi vizitați. Apropo de asta, sunteți rugați să lăsați mașinile acasă. Se încurajează transportul în comun sau bicicletele tocmai din cauza lipsei unor locuri de parcare, dar și pentru a nu deranja locatarii din zonă.

Deci, cu ochelarii de soare la purtător și un spf musai aplicat (neapărat în limbajul pe înțelesul tuturor), vizitatorii sunt așteptați la cel mai cel festival cu tematica “Halloween” organizat în capitală. Printre cele 15 tone de dovleci care au împânzit festivalul, am fost placut impresionată de deschiderea oamenilor de aici, de multitudinea de costume pe care le-am admirat. Și nu, nu doar cei mici au fost costumați. Se pare că oamenii chiar sunt creativi, foarte deschiși către festivale tematice și cumva, mai bine dispuși.

Au fost și expozanți, nu puțini, unii cu produse handmade, (si Doamne, ce handmade!), unii cu haine și accesorii tematice, diverse produse pentru cei mici, produse artizanale sau îi veți găsi aici pe cei care au adus albinele, la propriu, pentu a-și promova produsele. O amintim aici pe cea care ne-a atras atenția cel mai mult, pe flaviart.creations (așa o găsiți pe instagram). Are niște produse, pe care efectiv îți vine să le mănânci, nu să le porți.

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

I-am amintit pe cei care au adus albinuțele, care nu sunt periculoase în această perioadă a anului. Pentru a dovedi veridicitatea lumânărilor din ceară naturală, se poate observa că aceastea sunt și preferatele albinelor.

Mi-a ramas gândul la acele superbități de dovleci din catifea, care erau umpluți cu lavandă, dar cu siguranță voi achizitiona unii în viitor. Superbul burgundiu sau verdele smarald fac deliciul unei case, în această perioadă, iar dacă aceștia sunt și unii parfumați, cu atât mai bine. ?

Trecem și la cei mici, care pot participa la diverse activități de sculptat sau pictat al dovlecilor, pot interacționa cu diverse personaje costumate, dar atracția principală ramane scena principală. Recunosc că dacă stai în apropierea scenei, iti vine și ție ca și adult să dansezi pe melodiile destinate celor mici. Este ca o discotecă in aer liber pentru cei mici, care pot imita dansul ursulețului și al animatorilor de pe scenă. Cu alte cuvinte, sunt diverse activități menite să țină vizitatorii de la mic la mare cu zâmbetul pe buze iar concertele din fiecare seară sau eclipsa de lună din seara trecută, au făcut deliciul publicului.

Ați fost și voi la festival? Cum vi s-a părut?

Încheiem articolul cu o recomandare. Cel mai cel restaurant, unde se pot gusta preparate texane, unde am mancat cele mai bune coaste, este Suzana Ribs & wings. Mi-a atras atenția decorul în prima fază (tiktok made me do it), cum îi spuneam Doamnei care ne-a recomandat terasa interioară, deși ne așezasem timid in locația din interior. Și mare dreptate a avut. Cumva ferită de vantul care poate strica alegerea unei terase în zilele de toamnă, cu o terasă care poate fi acoperită oricând, tavan retractabil, dar și cu un personal de nota 10, locația este una de top, poate prea puțin mediatizată. Country, dacă preparatele sunt texane, să știți că în cadrul restaurantului vă puteti bucura și de relaxanta muzică de acest gen. Iar ca să trecem la preparatul în sine, mamiiiică, nici nu știu cum să mă exprim. Efectiv fac deliciul papilelor gustative într-un mare fel.

Și daca tot suntem la capitolul Halloween, priviți ce ofertă am găsit la ei:

Leave a Reply

Your email address will not be published.