Have a holly jolly Christmas! Part 1

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Haideți să ne bucurăm împreună de locații superbe, decorațiuni frumoase de Crăciun, toate de la noi din țară!

Am făcut cumva o tradiție din vizitarea diverselor târguri tematice/locații frumos decorate de Craciun în luna mea preferată din an, luna Decembrie. Din păcate avem de-a face cu niște vremuri tulburi să le numim așa, și din motive mai mult sau mai puțin întemeiate, am ales ca turul acesta (city break în termenii secolului) să-l facem pe ale noastre meleaguri. Și foarte bine am făcut!

Târgul de Craciun din Cluj

Sceptică din fire, și cu o înclinație mai mare spre un alt oraș din România, recunosc că am evitat să merg la Cluj din cauza ritmului în care se scurg minutele acolo. Vă jur că n-am întârziat nici unde, și am avut cateva locații unde aveam ora stabilită la care trebuia să mă prezint. Și poate pentru Capricornul Cristina nu este idealul, dar sunt convinsă că weekendul de “pauză” la Cluj, a fost imperios necesar.

Targul de Craciun Cluj-Napoca

Am asistat la aprinderea luminițelor la Targul de Craciun Cluj, dar recunosc că per total, acest târg nu excelează în vre-un fel. Au câteva locuri instagramabile dar…

RECTIFIC! Evident că aveam să găsesc o minunăție. Am un “dar” de a găsi ce e mai bun din orice. Faceti cunoștință cu cea mai pufoasă, finuță și frumoasă bufniță! ?

Bufnita Targul de Craciun Cluj-Napoca

Dacă nu vreți să pățiți ca și mine, și să dați 60 de lei pe aceste fotografii, să știți că prețul este 20 RON/position. Proprietarul vorbește doar în limba engleză. Știu, nu i-a cerut nimeni să îmi pună bufnița pe umăr (efectiv am înghețat când am vazut acele “ghieruțe” pe geaca mea preferată) sau chiar în cap. Dar la final, daca faci calculul: 1 – ținut pe mână, 2 – pe umăr si 3 – pe cap?!? rezultatul va fi 60 RON. ?

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am încercat doar să ma bucur de privilegiul de a fi mângâiat pufosenia cu pene și să trec peste acest aspect, mai ales pentru că ne așteaptau ei, preferații mei din România, la Cinema Teatru Florin Piersic.

Ad Libitum Voices, 24.10.2023

Experiența concertului Ad Libitum Voices a fost neașteptat de frumoasă. Interacțiunea cu publicul pe care băieții cu voci superbe au introdus-o în spectacolele susținute de ei, îi fac să fie unici si mai ales transparenți. Nu auziți clasicele “Vă simțiți bine?!?” ci mai degrabă “În seara asta dansăm împreună”. Imposibil în o astfel de sală? S-o credeți voi! Frunțile descrețite, deschiderea publicului catre un astfel de concept și mai ales vocile inegalabile ale acestor băieți, îi vor ridica sus, foarte sus.

Mulțumim Ad Libitum Voices! Ne bucurăm că ne-am revăzut la Timișoara și tragem nădejde că ne vom revedea în 2024! Până atunci, să trăiți cu aceeași bucurie momentele de pe scenă!

N-aș vrea să țin articolul într-un ping pong, una caldă, alta rece, dar mă bucur că am fost la faimosul Restaurant “Da Pino” și vă spun cu sinceritate că nu aș mai reveni. Pastele au fost foarte bune, dar nota a fost exagerată. Detaliile le discutăm în privat, pentru că nu aș vrea să stric imaginea nimănui. Sunt convinsă că oamenii au muncit mult că să-l promoveze atât de intens.

Da Pino, 23.10.2023

Am încheiat cele 3 zile petrecute la Cluj, cu o scurtă excursie la Mărișel. Zapada mai era si nu prea, dar macar a fost prima pe care am vazut-o în acest sezon.

Mărișel, 25.10.2023

Sunt curioasă ați fost și dacă vă place Targul de Craciun Cluj-Napoca. Aștept părerile voastre în căsuța de comentarii de mai jos.

Spor la decorat! ??

Leave a Reply

Your email address will not be published.