BlogMAS (Ziua 13) – Căutăm cadouri de Crăciun

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Ce putem face într-o zi de vineri 13? Hai să fie cu noroc!

Aveam în gând de mult această idee de articol, iar cadoul primit astăzi m-a făcut să mă apuc în sfârșit de research. Căutăm astăzi cele mai inspirate cadouri pentru sărbători.

Ca niciodată, vreau să punem domnii pe primul loc, pentru că am dat cu nasul de aceste superbe cadouri dând scroll pe Facebook/Instagram.

  • Bman ? Cea mai inspirata alegere pentru domni din punctul meu de vedere. Am fost plăcut surprinsă mai ales de maniera în care sunt împachetate aceste cadouri. Găsiți aici întreaga poveste a acestor superbități .
  • Elan ? hastagelan e calitatea adusa la rang de artă. Elan este un atelier tradițional de design și pielărie orientat spre accesorii minimaliste atât ca formă cât și ca utilizare. Aici găsiți și povestea și produsele lor.
  • Tudor Tailor ? V-am mai spus că sunt fană Tudor Tailor? Cu această alegere nu aveți cum sa dați greș doamnelor și domnișoarelor! Aici găsiți reducerile cu ocazia Crăciunului.
  • Anna Cori ? Dacă pantofii și gențile ar fi niște accesorii minunate pentru doamne, de ce nu ar fi și curelele pentru domni? Prețurile sunt mai accesibile aici.
  • Crack bracekets ? Recomand cu mare încredere. Am cumpărat o brățară de la ei și e în condiții excelente după 2 anișori de purtare zilnică. ? Îi găsiți aici. Ahh.. Îmi place foarte mult varianta lor personalizată.
  • Kringle candle ? Cele mai frumoase și parfumate lumânări din univers. Efectiv le ador. Varianta “Grey” este cea care mă dă pe spate de fiecare dată. O am mereu pe noptieră. Aici găsiți toate variantele.
  • Parfumuri & produse de makeup ? în ambalaje Crăciunistice ? Recomandarile mele… Douglas și Sephora.
  • Înfrumusețare / îngrijire personală? ? De ce nu? Când vine vorba de cineva din familie sau cineva pe care îl /o cunoașteți destul de bine, eu cred că merg și astfel de cadouri.
  • Pulovere crăciunistice? ? Bune și astea. Aveți însă grijă, nu oricine agreează astfel de cadouri. ?
  • Funkers ? Și aici am găsit niște variante tare drăguț ambalate. Găsiți aici mai multe detalii cu privire la toate variantele ambalate de Crăciun.
  • Încălțăminte de iarnă? ? Patine mici, patine mari, pantofi mai mici sau pantofi mai mari… Că e vorba de decorațiuni pentru pomul de Crăciun mai deosebite sau că sunt încălțările propriu-zise, orice cadou este bine venit în aceaste variante. Saaau… Puteți personaliza o cutie de pantofi.

O sa închei seria de idei de cadouri de Crăciun cu această camera foto instant absolut delicioasă. Astfel puteți agăța, la propriu, pozele voastre de Crăciun direct în brad.

Toată treaba asta cu cadourile e subiectivă. Dacă e cineva apropiat cu siguranță știți dacă e pasionat de mașini și puteți cumpăra ceva în acest sens, de fotbal sau are o echipa preferată, la fel cum e în cazul doamnelor pasiunea pentru haine, genți, etc. În funcție de măsura în care cunoașteți o persoană puteți alege cât mai potrivit cadoul pentru aceasta. Pentru a nu da greș puteți merge pe clasicele coșuri de Crăciun, eșarfe, căciuli sau mănuși, ciocolată, respectiv sticla de bautură. Am preferat să exemplific mai “la țintă” ideile expuse mai sus.

Bineînțeles, sunteți invitați să propuneți alte idei de cadouri în secțiunea de comentarii de mai jos.

Surpriza din calendarul de advent de astăzi, e chiar una demna de vineri 13. A fost… Un elastic de păr ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.