50 de lucruri random despre mine

Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Am tot văzut acest gen de articole în mediul online și am zis că dacă lavandă am bifat, floarea soarelui vom bifa, e momentul să bifez și acest articol în lumea asta virtuală.

Apropo, azi îmi spusese un om, la fel de random ca și aceste 50 de lucruri despre minr, cu care am avut de-a face în timpul jobului: “Sunteți talentată!”. Neștiind evident despre ce vorbește, i-am cerut explicații. Mi-a răspuns tipul: “V-am citit blogul.” Vă cam dați seama cum mi-a crescut inima aflând că cineva, total necunoscut, îmi citește blogul. ❤️

Revenind la oile noastre, să-i dam drumul!

  1. Ma numesc Cristina Mădălina Buder, și nu e ca și când mi-aș pune viața pe tapet, dar ma găsiți oricum foarte ușor după numele blogului în mediul online atat pe Facebook cât mai ales pe Instagram.
  2. Am 28 de ani, 29 voi împlini a doua zi de Crăciun, ca deh, pe mine m-a adus Moș Crăciun. ?
  3. Locuiesc în Arad, asta dacă nu v-ați dat seama deja prin intermediul articolelor deja publicate.
  4. Sunt pasionată de tot ce înseamnă detașare, modă, lifestyle, animalute (doar Labradorul meu intra aici), muzica bună (absolut orice gen cu excepția rock-ului) dar mai ales muzica populară, plimbări, per total de orice creează niște amintiri frumoase.
  5. Îmi iubesc nespus de mult bunicii, dar și asta cred ca ați aflat deja prin intermediul articolelor publicate aici și implicit cel mai frumos loc din lume, satul bunicilor, Comuna Grăniceri din Județul Arad.
  6. Am vreo 5 prietene pe care le iubesc mult mult dar fiecare sunt cu filmul lor, sunt caractere total diferite, mai puțin 2 care vor deveni în curând o “familie” (mireasă + nașă).
  7. Legat de partea de job, sunt devotată undeva la 150% și nu din obligație, cred ca e imposibil sa faci asta, ci din plăcere. Îmi place sa cresc mereu. Detest plafonarea.
  8. Sunt printre puținii oameni care știau sa înoate, chiar foarte bine, dar care au uitat cum se face asta. Prin urmare, dacă vreți să testați, puteți să mă împingeți în apă. Voi merge exact ca un bolovan la fundul bazinului. Glumesc! Nu trebuie sa faceți asta. Cineva a făcut-o deja și am plâns vreo ora din cauza șocului. Am ieșit foarte greu de acolo.
  9. Sunt total antitalent la sport. Singurele agreate de mine sunt: zumba (care ma scoate din orice supărare și ma detașează 100%), alergatul, sala da doar așa să nu zic că nu fac ceva mișcare (în principal iarna ma reîntâlnesc cu aparatele) și când eram mica jucam “lap tenis”, sau tenis de picior, în curtea școlii. Chiar, ar fi interesant de repetat asta într-o zi!
  10. Cam toată perioada liceului am purtat după mine porecla de “bebe roz”. Drept dovadă, chiar îmi arătase o fostă colegă de liceu că ea pe mine încă ma are trecută în agenda telefonului cu această porecla. De unde venea? De la site-ul pe care îl aveam în perioada respectivă, mult mai apreciat decât blogul actual, poate și pentru că nu era saturația asta de “bloggeri” în acea perioadă. Ideea e că articolele erau scrise sub acest pseudonim de “bebe roz”.
  11. Singurul cățel care mi-a intrat la inima și pe care o iubesc nespus e Daya, din 2 motive pe care nu le știe multă lume. Primul e că e crescută de cei mai iubiți dintre pământeni, de bunicii de la Grăniceri, și 2, pentru că a apărut în viața mea, evident contra unei sume de bani cuvenite, dar în o perioadă nu foarte fericită din viața mea. Cert e că m-a ajutat să trec peste o traumă destul de mare și de aceea e o parte din suflețelul meu.
  12. Am fost întotdeauna tocilară, “noi muncim nu gândim”, fapt pe care l-am depășit cu greu în ultimii ani. Oricum, pe băncile școlii am învățat “la greu”, fapt care se transpune și mai departe în carieră. Să fie oare zodia de vină? Capricornul ambițios aici de față?
  13. Nu mai beau lapte de la 2 ani. Ca dacă e Capricorn, e și încăpățânare. Din cauza faptului că murdărisem tot pătuțul și pereții cu biberonul, bunica mi-a spus ca nu voi mai bea lapte cu biberonul, ci doar din cană. Și uite așa, din acel moment, Cristina nu a mai băut lapte. Am avut niște lupte colosale cu 100 ml de lapte, plangeam și nu puteam să îl beau. Mi se face greață instant. Îl folosesc în schimb la cafea, mâncare, fără probleme. Dacă se poate numi progres, am început sa beau shake-uri cu lapte de migdale.
  14. Am văzut vreo 3 sezoane din “Lucifer” și m-a marcat oarecum acest serial. Cu siguranță sunt mult mai arogantă și mai egoistă de când le-am vizionat, dar hey, cât timp mie îmi e bine… ?
  15. Îmi place să port tocuri dar detest să se audă foarte tare când pășesc. În principiu detest orice atrage atenția în mod ostentativ. Tot aici aș menționa că detest persoanele care ridică tonul într-o conversație. Îmbunătățește argumentul, nu ridica tonul fără sens. Dacă mă aflu într-o altfel de situație, și mi s-a întâmplat chiar azi, am darul de a lăsa persoana să își spună oful și din 2,3 cuvinte sa îl enervez mult mai rău, evident pe un ton calm și zâmbăreață. ?
  16. În ultima perioadă, din cauza programului foarte aglomerat, nu o dată mi s-a întâmplat să uit chestii. De aceea întotdeauna programările și evenimentele foarte importante le am trecute în calendarul telefonului sau scrise pe undeva. În viața personală nu pot spune ca fac exces de asa ceva, dar la job fără agendă și calendar sunt moartă.
  17. Am un metabolism al naibii de leneș. Pe cât sunt eu de activa în cele 18 ore din zi, pe atât e el de “puturos”, ceea ce înseamnă că mă îngraș și cu aer uneori, din cauza stresului. Astfel, pentru ca o dietă sa funcționeze în cazul meu, nu ajunge sa țin dieta PSD (fără pâine suc și dulciuri), ci trebuie să aibă un imbold mare, deci Dieta Rina sa fie!
  18. Sunt genul de om optimist, cel mai optimist posibil. Am darul de a împrăștia bucurie în jurul meu, cumva îmi iese mai întotdeauna. Îmi place să știu lumea din jurul meu fericită. Deci, dacă mă vedeți tristă, să știți că e de rău.
  19. Filmul preferat, poate și pentru că se potrivește perfect cu perioada aceasta din viața mea, rămâne “The right kind of wrong thing”. Pentru că Leo…. ❤️
  20. Actorul preferat este Gerard Butler iar actrița preferata, genul de femeie cu care rezonez cel mai bine, este Katherine Heigl. Pentru a-i vedea împreună, recomand filmul “The ugly truth”.
  21. Cartea preferată este până la ora actuală “Niciodată sa nu spui pentru totdeauna” și, dacă ați citit cele de mai sus, o să înțelegeți că NU e o carte pesimistă sub nici o formă.
  22. Mâncarea mea preferată e puiul prăjit cu cartofi prăjiți, ca deh, așa se explică predispunerea mea la acumulat kilogramele în acest ritm amețitor sau ar mai fi explicația aia care spune că tot ce e interzis, atrage. Ideea este că, atunci când eram mică, visul meu era să îmi cumpăr o casă, să cultiv cartofi și sa cresc pui. Singura problemă era tăiatul lor, dar mă gândeam că doar, doar m-o lua și pe mine cineva de soție care sa facă treaba murdară din ecuația pui + cartofi prăjiți. ?
  23. Nu îmi plac prăjiturile, nu am mâncat torturi de la nici o zi de naștere, poate și pentru ca mi-a dat Doamne Doamne o mătușă expertă într-ale prăjiturilor și le aveam mereu la dispoziție. Îmi place în schimb tot ce e sarat, pateuri cu telemea, merdenele, fornetti.
  24. Nu am fost niciodată beată. Contrar lumii în care trăim, nu știu ce e aia să fii beat. Îmi place în schimb sa savurez câte un pahar de Rose din când în când, e bun și pentru imunitate. Legat de același capitol cu viciile, nu am fumat și nu voi fuma vreodată. Cel mai manifestat viciu al meu este cafeaua, am zile la rând în care beau câte 3 cafele pe zi. Cum credeți ca rezist sa dorm doar câte 5,6 ore pe noapte?
  25. Vedeta pe care îmi doresc cel mai mult să o văd în viața asta este Romeo Santos (cel care canta și cu Aventura). Mi se par senzaționale concertele lui. Văzusem pe YouTube ca se dau și câte 1000 de $ persoanelor din public (bărbaților, că ei sunt pe cale de dispariție la un astfel de concert) care știu versurile unor melodii de-ale lui.
  26. Sunt Dinamovista de mică, păstrez cu sfințenie tricoul cu Dinamo cu autograful lui Danciulescu, și nu am de gând să intru în polemici pe acest subiect! ?
  27. Nu am voce, de aceea la toate orele de muzică nu cantam pt a primi o notă. Eram singura nebună care învăța la muzică. Mama mi-a băgat în cap prostia asta. Ideea este că, din cauza rușinii, nici acum nu cânt decât în fața persoanelor cu care mă simt cel mai confortabil în jurul meu. Dacă ți-am cantat vreodată, ești special/ă. Lăsând gluma la o parte, personal nu cred că sună atât de rău, de aceea la volan sunt mai ceva ca Andreea Voica în concerte.
  28. Detest sunetul care se aude când se curăță un cartof, morcov, când se mănâncă un măr. Mi se face pielea de găină instant.
  29. Sunt șatenă sub acoperire. Practic sunt blondă și pe lângă faptul ca ma prinde bine culoarea, zic eu, îmi place și faptul ca lumea mă subestimează de multe ori, urmând să rămână uimiți de.. Să citez un blog celebru de pe când aveam eu 16,17 ani, “Și blondele gândesc”.
  30. Sunt mândră ca fac parte din generația cu cheia la gat, am purtat cheia la gât în gimnaziu și nu am pierdut-o niciodată copil fiind. Mă bucur că am crescut cu copiii în spatele blocului, cu păpușile Arlechino, Barbie, cu tamagoci, și jucăriile anilor 90′ care nu erau atât de accesibile cum sunt în zilele noastre.
  31. Îmi place enorm de mult sa scriu, de aceea există și acest blog, dar cel mai bine o fac atunci când sunt tristă. Nu știu cum, dar și articolele mele transmit mult mai mult când sunt scrise în acele momente.
  32. Sunt foarte creativa din fire. Îmi plăcea de mică sa desenez modele de haine. Mama îmi păstrează cu sfințenie caietele cu schițe, caietele cu toate poeziile ce le învățam la grădiniță. Învățam și poeziile copiilor și veneam acasă și i le spuneam. Ea le nota pe toate în caiet. ? Din păcate, pasiunea cu designul vestimentar nu s-a concretizat într-o carieră în acest domeniu.
  33. Nu port accesorii. Am un dulap plin de gablonturi și de metale prețioase dar port întotdeauna cerceii și inelul de la Pandora, lănțișorul cu “Cristina” și uneori ceasul Gucci primit de la mătușa mea. Cam asta port în materie de accesorii. În schimb. În ceea ce privește gentile și pantofii, aici “e grele”. ?
  34. Am 28 de ani și încă pot să mă uit la desene animate cum ar fi “Viața cu Louie”, “Zâmbetul lui Sharon”, cam cele din perioada canalului Fox Kids. Cele mai educative desene existente vreodată mi se par în schimb “Familia de ce” (The why why family).
  35. Vloggerita mea preferată este Andreea Balaban fără nici o posibilă concurență. Uneori și adorm cu clipurile ei. Pe lângă caracterul foarte frumos, materialele ei sunt super educative, are un content curat și lucrează mult și la feedul din instagram. Merita cu prisosință toate premiile câștigate în ultimii ani. Pasiunea pt vintage o scoate oarecum din tiparele clasice. Bravo, Andreea!
  36. Vedeta mea preferată din România, pe care am avut ocazia să o cunosc și personal, este Andreea Marin. E definiția cu două picioare a echilibrului, a Capricornului, a femeii în adevăratul sens al cuvântului.
  37. Sunt printre puținele femei care nu știu ce e ăla machiaj, mi-am cumpărat prima pudra de față la 28 de ani și, abia acum mai descopăr una, alta într-ale machiajului, dar sunt zero barat. Niet! Nimic. Noroc cu profesionistele pe care le am lângă mine la câte un eveniment.
  38. Cumva în ultimul an m-am schimbat extrem de mult. Încrederea în mine e la un nivel foarte înalt dar ce mi se pare cel mai de prețuit, e echilibrul în care am ajuns. Am răbdare cât 10 oameni la un loc, am învățat sa fiu mai “diplomata” în relația cu oamenii și să știu când și cum să pun problema într-o situație astfel încât să îmi devina favorabilă. Sau pot sa spun că am “școala vieții” cum menționează unii pe Facebook, dragii de ei! ? E ca și o carte de vizită pe care o arunci la gunoi din prima privire.
  39. Momentul meu preferat de la o nuntă nu e niciodată dansul mirilor. Datorita faptului că mi se mărită prietenele apropiate, am simțit cele mai intense trăiri de la o nuntă văzându-le pe fiecare îmbrăcate în rochiile de mirese pentru prima dată. Sunt păpușile prințese cu care mă jucam când eram mititica. ?
  40. Nu îmi place sa vad o femeie mestecând gumă la modul ostentativ, fiind mahalagioaica sau îmbrăcată descentrat (haine lălâi, șifonate, neîngrijite). Omoară practic orice urma de feminitate.
  41. Am ținut toată viața diete. De fiecare dată îmi zic că voi reuși. Nu prea funcționează din păcate. Dacă le combinați cu mult sport, as zice ca sunt mai eficiente. Pentru mine zumba e cheia succesului.
  42. Am învățat de la oamenii din jurul meu de care, apropo, sunt tare mândră! că tot timpul trebuie sa ai un back-up la locul de muncă, o pasiune care sa îți aducă venituri, ceva și productiv și care sa îți facă placere.
  43. Nu îmi place să spăl vasele, fac orice alte treburi casnice, dar astea.. Le fac și pe astea doar că îmi displace aceasta activitate gospodărească.
  44. Florile mele preferate sunt zambilele, poate și pentru că atunci când eram mică, și eu și mama, primeam mereu zambile de 8 martie de la tati. Mirosul copilăriei mi-a rămas oarecum impregnat în inimă. Locul doi în ceea ce privește florile, îl ocupă trandafirii albi. ❤️
  45. Unul din secretele reușitei în orice îmi propun este consecvența. Cred că e valabil pentru multe domenii, de la dietă, carieră, hobby, stil de viață. Dar e a naibii de greu sa te menții întotdeauna pe linia asta de plutire, de așteptări.
  46. Sunt fană declarată Huawei. De 5 ani sunt prietenă cu acest brand în materie de telefonie mobilă și nu m-au dezamăgit nicicând.
  47. Condamn faptul că nu mai există armata obligatorie. Cred ca efectele acesteia se văd foarte clar în feminizarea bărbaților. Nu mă înțelegeți greșit. Îmi plac în continuare bărbații care se epilează, îngrijesc etc. dar când dintre mine și un bărbat oarecare, mai repede schimb eu roata la o mașină decât el, aici avem o problemă.
  48. Am învățat să recunosc atunci când greșesc, rar ce-i drept, dar ce e important e că sunt foarte asumată. Mi se pare cel mai “mișto”, intens momentul în care recunoști asta privind o persoană în ochi. Am impresia ca se transmite altfel.
  49. Îmi place sa fac tot ce e diferit, să port haine pe care nu le găsești în orice magazin, să am activități care ucid orice urma de monotonie. Mă plictisesc repede dar găsesc și variante la fel de repede. Le fac toate în stilul meu personal, am lăsat oriunde un loc de bună ziua și, pe cât posibil, o urmă de bine.
  50. Am prioritizat totul în viata mea. Pe locul 1 am rămas eu. Egoist sau nu, eu sunt un alt om de când am făcut asta.

Sper că am reușit să mă apropii mai mult de voi prin intermediul acestui articol și mai ales că, prin multitudinea de nebunii despre mine, sa fi învățat și câte ceva folositor ce ați putea aplica în viața personală.

14 thoughts on “50 de lucruri random despre mine

  1. Tamagoci, familia de ce, vai, mi-am reamintit copilăria! Lăsând gluma la o parte, îmi pare bine ca te pui tu pe locul 1.asta cred ca e cel mai important pentru ca cineva sa fie fericit!

  2. Ce interesant a fost articolul! Am aflat atat de multe lucruri despre tine. Mi se pare fain cand afli asa multe despre alti oameni. ?

  3. |Cred ca a fost cel mai frumos cadou pentru parintii tai! 🙂 Cat despre Lucifer – i”m obsessed too :))

  4. Imi place acest gen de articol, sa stii ca si eu zic de multe ori ca nu mananc prajituri dar nu rezist cu toate ca imi plac si chestiile sarate in egala masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.